Acuvue kontaktlencse

 
Ha megbízható, könnyedén kezelhető és maximális komfortot nyújtó lágy kontaktlencséket keres, akkor jó helyen jár. Az Acuvue termékek pontosan ezt garantálják, sőt még ennél is többet. Válogasson az egynapos, az 1-2 hetes vagy az asztigmia jelenléte esetén is használható kontaktlencsékből lejjebb görgetve!
 

Miért az Acuvue kontaktlencse mellett döntsek?

 
Mert akár egész nap természetes érzést nyújt útközben, irodában, sőt sporttevékenység közben is. Az Acuvue kontaktlencse mind rövidlátó, mind távollátó kivitelben egynapos, valamint 1-2 hetes verzióban is elérhető. Egyes fénytörési hibákkal küzdők is megtalálhatják a számításukat, ha termékeink között keresgélnek. Az Acuvue kontaktlencse magas UV-védelmet ígér, így mindig biztonsággal használható, szemei egészségének megőrzése mellett.

A legtöbb Acuvue kontaktlencse halványkék színű, és egy rövid számsor is található rajta. Ezek mindössze a praktikus használatot hivatottak elősegíteni: a kék árnyalat miatt könnyebben megtalálható a kontaktlencse a tartóban, a számsor miatt pedig azonnal észrevehető, ha kifordul. Viselés közben ezek a jelölések nem érzékelhetők vagy zavaróak.
 

Acuvue kontaktlencse rendelés

 
Megújult webshopunkban Ön is rátalálhat arra a modellre, ami megfelel az igényeinek. Ismerje meg valamennyit, és rendeljen tőlünk akár 20-70% kedvezménnyel! Budapesten 4 üzletben is átveheti a megvásárolt termékeket akár 10 perc alatt. Ha erre nincs lehetősége, döntsön a kiszállítás mellett: több száz átvételi pontra kézbesítünk belföldön!
 

  • Egészségpénztárak