Myday kontaktlencse

 
A Coopervision, a Myday kontaktlencsék gyártója különös hangsúlyt fektet az innovációra. Céljuk, hogy termékeik megfeleljenek a legszigorúbb minőségi előírásoknak, egyúttal a vásárlóknak is. Fedezze fel Ön is a kínálatunkban lévő, egynapos kihordású Myday modelleket, és válassza ki közülük a megfelelőt! Ha több mint 10.000 Ft-ot költ nálunk, akkor ajándékot adunk.
 

Páratlan kivitelezés

 
A Myday kontaktlencsék mind egyedi szilikon vegyület hozzáadásával készülnek – így biztosítanak tökéletes kényelmet akár 24 órán át. Stabilan illeszkednek a pupillákra, nem csúsznak el, és szemszárazságot kis mértékben sem okoznak. Utóbbi nagy könnyebbséget jelent azoknak, akik csak műkönny vagy hidratáló szemcsepp alkalmazása mellett tudnak kontaktlencsét viselni.

A felhozatalunkban lévő kontaktlencsék mind havi hordásúak, így érdemes hozzájuk kiválasztani a megfelelő ápolási szereket is, és itt beszerezni. Webáruházunk virtuális polcain minden szükséges kiegészítőt felsorakoztatunk: a folyadékoktól kezdve a kontaktlencse tokokon át egészen a szemeket nyugtató szemcseppekig. Rendeljen meg Ön is mindent egy helyről!

Igen, egy csodás szemüveg öltöztet, általa kifejezhető a stílus, mégsem könnyű egész nap viselni. Ezzel szemben a megfelelő Myday kontaktlencsével „szabad” lehet. Akár kozmetikai célokra választaná, akár fontos alkalmakra vagy állandó hordásra, nem fogja meglepetés érni.

A napi kihordású Myday kontaktlencsék egész napos kényelmet szavatolnak, UV-szűrős kialakításuk miatt pedig védelmet nyújtanak a káros napsugarakkal szemben. Ettől függetlenül érdemes a megfelelő napszemüveget is beszerezni a kiválasztott kontaktlencse mellé, amely főleg nyáron, de akár a téli hónapokban is biztonsággal viselhető. A partneroldalunkról megvásárolható férfiaknak és nőknek tervezett napszemüvegek között Ön is rátalálhat az egyéniségéhez illőre. Nézzen szét a szemuvegek.hu oldalon!
 

Állandó akciók a webshopban

 
Akár kontaktlencséket vásárolna, akár ápolószereket vagy kiegészítőket, érdemes megismernie jelenlegi akciónkat. Számos termékünkhöz 20-70% kedvezménnyel juthat hozzá. Ha biztosra akar menni, akkor hírlevelünkre is feliratkozhat, és időben elolvashatja hasznos információinkat.

Bízzon szakértelmünkben, és rendeljen megújult webshopunkból! Ha úgy Önnek szimpatikusabb, akkor boltjainkba is ellátogathat.
 

  • Egészségpénztárak