Purevision kontaktlencse

 
A Purevision kontaktlencsék havi, illetve korlátlan hordási idővel egyaránt elérhetők megújult webshopunkban. A Bausch & Lomb gyártó jóvoltából nemcsak hagyományos, bifokális és multifokális változatban szerezhetők be, hanem tórikusban is. Utóbbiak a szemtengelyferdülésben szenvedők számára ideálisak. Új kontaktlencséjét akár 20-70% kedvezménnyel viheti haza tőlünk – ismerje meg aktuális ajánlatainkat!
 

Kristálytiszta látás

 
A szilikon-hidrogél alapanyagú Purevision kontaktlencsék mindössze nappali viseletre használhatók. Tökéletes kényelmet biztosítanak minden körülmények között: könnyedén idomulnak a szemekhez, viselésük nem zavarja sem a pislogást, sem a szem PH-egyensúlyát. Használatuk egyszerű még azok számára is, akik előtte soha nem viseltek kontaktlencsét.

A Bausch & Lomb kiemelt figyelmet szentel a higiéniának, éppen ezért úgy készítik el termékeiket, hogy azok magasan ellenálljanak a legtöbb szennyeződésnek. A látást akadályozó piszkok, ami különböző szembetegségeket is kiválthat, nehezen tapad meg a Purevision kontaktlencséken. Makulátlanságuk érdekében célszerű a minőségi ápolószerek használata. Webshopunkból többek között ezeket is beszerezheti: kontaktlencse folyadékok és kontaktlencse tartók vonzó árakon, igény szerint kézbesítéssel.
 

Azonnali kontaktlencse vásárlás

 
Itt néhány egyszerű lépésben leadhatja a rendelését mind a megfelelő kontaktlencsére, mind a hozzá tartozó kiegészítőkre. A legtöbb termékünk azonnal elérhető, azonban előfordulhat, hogy be kell rendelnünk a kiválasztott árucikket (ez néhány hetet igénybe vehet). A részletekről kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!

Egyeztessen időpontot, és jöjjön el budapesti optikáink egyikébe, ha nemcsak termékeket vásárolna, hanem szemvizsgálatra is szüksége van! Forduljon hozzánk bizalommal!
 

  • Egészségpénztárak