Soflens kontaktlencse

 
A Soflens kontaktlencsékből a napi kivitelűek mellett havikat is választhat. Készletünkön a hagyományos, tórikus, bifokális és multifokális lencséken túl a színesek is helyet kapnak, melyeket 3 havi kiszerelésben kínálunk. Igazodjon Ön is a digitális kor elvárásaihoz, és válassza termékeink valamelyikét! A hamarosan lejáró kontaktlencséket akár 60% kedvezménnyel is megvásárolhatja. Görgessen lejjebb termékeinkért!
 

Időről időre megújuló termékpaletta

 
A Soflens gyártója mindig a legújabb alapanyagokkal dolgozik annak érdekében, hogy a kontaktlencse-viselőknek tökéletes látásélményt biztosítson. Nincs ez másként az itt megjelenített termékekkel sem, melyeket szemüveg mellett, sőt akár állandóan is viselhet. Különösen javasolt kontaktlencsét hordania azoknak, akik egész nap a monitor előtt ülnek, vagy klimatizált helyen dolgoznak, és sűrűn kiszárad a szemük.
 

A kontaktlencsék rendben tartása

 
Ahhoz, hogy biztonsággal használhassa kontaktlencséjét, kiegészítő termékekre is szüksége lesz. Gondolunk itt a kontaktlencse folyadékokra és a lencse tokokra is, melyeket időről időre érdemes lecserélnie. Válassza ki kínálatunkból a mindennapi ápoláshoz szükséges kiegészítőket!

Webshopunkban kizárólag eredeti árucikkeket forgalmazunk, melyekben Ön is megbízhat. Olyan márkák közül válogathat, mint a Bio true, a Complete vagy az Opti-Free. Elérhetőségeinken szakembereink támogatását is kérheti, akár kontaktlencse, akár a hozzá illő termékek kiválasztásáról van szó.

Gondolkozzon hosszú távon, és adja le a rendelését több termékre is megújult webshopunkban! Ha 10.000 Ft-ot költ nálunk, hazaviheti értékes ajándéktárgyaink valamelyikét is. Érdemes minket választania.
 

  • Egészségpénztárak