Air Optix kontaktlencse

Air Optix – az egész napos kényelem

 
Az Air Optix lencsék között egynaposak és havi viseletűek egyaránt helyet kapnak felhozatalunkban. Legyen szó klasszikus modellekről, multifokálisakról, asztigmiásoknak készült darabokról vagy színes kontaktlencsékről, itt rátalálhat az Önnek megfelelőekre. A modern technológiának és a gyártónak hála webshopunkban olyan modelleket is vásárolhat, melyeket nemcsak nappali viszonyok között, de akár éjjel is teljes biztonsággal, mellékhatások nélkül viselhet.

Az Air Optix termékcsaládban megtalálható kontaktlencsék népszerűsége töretlenül felfelé ível – ez nem lehet véletlen. Az ok a lencsék szembarát szilikon-hidrogél alapanyagában keresendő. Összetételük miatt szerfelett rugalmasak, így használatuk egyszerű, gyors és nem utolsósorban komfortos.

Az Air Optix lencsék mind magas nedvességtartalommal rendelkeznek, így az állandó szemszárazsággal küzdők is megtalálhatják köztük a számukra legjobbakat. Hasonlóan hasznosak lehetnek akkor is, ha viselőjük egész nap a monitor előtt ül, vagy olyan helyiségben tartózkodik, ahol klíma, illetve szellőztető-ventilátor van.

Prémiumminőségű Air Optix kontaktlencsék akár 20-70% kedvezménnyel, recept nélkül!

Ha legalább 10.000 Ft felett rendel webshopunkban, akkor egy értékes ajándékkal is gazdagabb lehet.

Termékeink felkeltették érdeklődését? Fáradjon el exkluzív budapesti üzleteink valamelyikébe, vagy adja le rendelését pár egyszerű lépésben itt a webshopban! Utóbbi esetben termékeink kiszállítását is kérheti az országban bárhová. Informálódjon erről részletesebben a szállítás és fizetés menüpontot böngészve!
 

  • Egészségpénztárak