Dailies kontaktlencse

 
A Dailies kontaktlencséket nemcsak távollátóknak, de közellátóknak is jó szívvel ajánljuk. A napi viselésű modellek között hagyományos, tórikus, bifokális és multifokális darabokat egyaránt tartunk. Vegye szemügyre Ön is valamennyi termékünket, és rendeljen gyors házhoz szállítási idővel megújult webshopunkból! Ha nálunk vásárol, akár 20-70%-ot is lefaraghat a kontaktlencsék árából – tudjon meg többet kedvezményeinkről!
 

Lásson tisztán mindig, minden körülmények között!

 
Akár rendszeres kontaktlencse viselő, akár csak bizonyos alkalmakkor válik meg hőn szeretetett szemüvegétől, a Dailies modellekben nem fog csalódni. Magas víztartalmuknak köszönhetően akár 24 órán át kényelmesen viselhetők – nem szükséges kiegészítésképpen műkönnyet vagy szemcseppet használnia.

A Dailies lencsék stabilan tartják pozíciójukat a pupillákon, használatukkal a látásélesség is javítható. Különösen hasznosak olyan esetekben, amikor csak néhány órára, vagy csak bizonyos alkalmakra tenné félre a szemüvegét (kozmetikai beavatkozások, sporttevékenységek, orvosi vizsgálatok, stb.). A Dailies kontaktlencsék gyorsan és könnyedén behelyezhetők még azok számára is, akik eddig csak szemüveget viseltek. További pozitívum, hogy szemben a hosszabb hordási idejű lencsékkel, nem igényelnek ápolást.
 

Kontaktlencse vásárlás pár perc alatt

 
Ha pontosan tudja, hogy milyen termékre van szüksége, akkor ki sem kell tennie a lábát otthonról, mert tőlünk kényelmesen rendelhet. Tegye kosárba a megfelelő kontaktlencsét, a hozzá illő ápolószereket, és indítsa el a vásárlás folyamatát! Dönthet a kiszállítás mellett, melyet esetenként ingyenesen végzünk, de átveheti a terméket üzleteinkben is – az egész nem vesz többet igénybe 10 percnél. Válasszon minket!

Lépjen velünk kapcsolatba, ha vannak még megválaszolatlan kérdései! E-mailben és telefonon egyaránt a vásárlóink rendelkezésére állunk.
 

  • Egészségpénztárak