100% ÁRGARANCIA minden termékre!

Minden nálunk vásárolt szemüvegre és kontaktlencsére 100% ár garanciát vállalunk

MEGNÉZEM A KÍNÁLATOT

Mikor érvényes az ár visszafizetési garancia? *
  • Az árgaranciát a vásárlástól számított 2 hétig biztosítjuk, így garantálva azt, hogy így a legjobb áron vásárolhat Magyarországon!
  • Online és optikáinkban rendelhető napszemüvegek, szemüvegkeretek, valamint szemüveglencsék és kontaktlencsék vásárlása esetén, garantáljuk Önnek, hogy a legjobb áron jut hozzá a termékhez.
  • Komplett, dioptriás szemüveg vásárlása esetén a komplett szemüvegre vállaljuk az ár garanciát, külön a szemüvegkeretre és a szemüveglencsére nem.
Amennyiben az ajánlat érvényessége alatt Magyarországon üzemelő és cégjegyzékben bejegyzett cégnél, annak üzletében nyilvánosan meghirdetett, minden tekintetben azonos és ugyanazon feltételek mellett biztosított napszemüveget, szemüvegkeretet, vagy szemüveglencsét olcsóbban tud megvásárolni, akkor az árkülönbözet 100%-át térítjük meg Önnek.

A konkurens ajánlatnak elérhetőnek kell lennie minden természetes személynek Magyarországon és fényképpel vagy online linkkel bizonyíthatónak kell lennie, hogy valódi ajánlatról van szó.
 
Amennyiben élni szeretne az árgarancia által biztosított visszatérítéssel kérjük, hogy központi elérhetőségeinken jelezze igényét.

*Az árvisszafizetési garancia visszavonásig érvényes

IRÁNY A WEBSHOP
  • Egészségpénztárak