Üdvözöljük webshopunkban!

Legyen szó kontaktlencséről, kontaktlencse folyadékról, szemcseppről vagy tartóról, tőlünk mindent könnyedén, és akár azonnal beszerezhet. Kínálatunkban kizárólag neves gyártók termékei sorakoznak – teljes körű garanciát vállalunk ezek egyediségére és magas minőségére egyaránt. Ugyanitt szemüvegkeretet és napszemüveget is vásárolhat pénztárcabarát árakon. Termékeinket exkluzív budapesti optikáinkban akár 10 percen belül kézhez veheti. Ha Önnek úgy kényelmesebb, akkor kiszállítást is igényelhet több száz átvételi pontra, otthonába vagy a munkahelyére. Válasszon minket!

Kontaktlencsék gazdag választéka

Csak, hogy néhány főbb kontaktlencse márkát említsünk: ACUVUE, Air Optix, AquaComfort, Avaira, Biofinity, Biomedics, BioTrue, Clariti, Dailies, Freshlook, MyDay, Proclear, PureVision, SofLens. Típusaikat tekintve ezek készülhetnek napi, illetve 1-2 hetes, továbbá 1 hónapos használatra is. A hagyományos kontaktlencsék mellett tórikus, bifokális, multifokális, valamint színes modelleket is tartunk készleten.

Kontaktlencse rendelés akár 20-70%-kal olcsóbban!

Kontaktlencse kiegészítők

Nálunk nemcsak új kontaktlencséjét, de az ahhoz tartozó kiegészítőket is megvásárolhatja: az ápolószerektől kezdve a tartókon át egészen a szemcseppekig. Ha nem biztos a dolgában, kontaktlencse kontrollvizsgálatra is bejelentkezhet, melyet magas fokú hozzáértéssel végzünk budapesti optikáinkban 4 helyszínen.

Ha pontosan tudja, mire van szüksége, akkor nincs más dolga, mint pár egyszerű lépésben leadni a rendelést. Amennyiben a segítségére lehetünk, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot többéves tapasztalattal bíró látszerészeinkkel, optometristáinkkal online, vagy személyesen üzleteinkben!

  • Egészségpénztárak